Adress:

KH Måleri AB  i Gävle
Förrådsgatan 10
80309 Gävle

Frågor?

info@khmaleri.se

Telefon:

026-16 17 77

 

 

Trappmålning

Trappmålning

Funderar du eller din bostadsrättsförening på att måla om trapphuset? Genom att måla om trapphusen på ett genomtänkt sätt höjer ni värdet på era bostadsrätter och fastigheten.
Vi åtar oss alla uppdrag som rör trappmålning, allt från trapphus i föreningar till renovering av trappen hemma i villan eller bostadsrätten.

Stor vikt på ett väl utfört underarbete

Vi utför trappmålning enligt konstens alla regler och på ett yrkesmässigt sätt. Defekter och skavanker kan inte döljas med färg. Ett dåligt underarbete försämrar resultatet och hållbarheten avsevärt, därför lägger vi stor vikt på ett väl utfört underarbete.

Vårt marknadsområde är Gävle i Gävleborg.

Kontakta oss för kostnadsfri offert

Begär kostnadsförslag

logo mlfMåleriföretagen är en bransch- och arbetsgivarorganisation med uppdraget att utveckla det professionella måleriet i Sverige. Det gör vi bland annat genom att erbjuda kvalificerade tjänster inom medlemsservice och branschutveckling samt genom att arbeta för att förbättra förutsättningarna och näringsvillkoren för våra medlemsföretag och branschen i stort.

Kontakta oss

KH Måleri

Adress:
Förrådsgatan 10, 803 09 Gävle

Telefon:
026-16 71 77

E-post:
info@khmaleri.se

Du glömmer väl inte ROT Avdraget?

ROT-avdraget gäller både utvändiga och invändiga arbeten på småhus och sommarstugor samt invändiga arbeten i bostadsrätter. Skattereduktionen gäller för individen, inte fastigheten, och kan därför fördelas mellan permanentbostad och fritidshus

KontaktAnvänd gärna vår formulär vid kontakt

Namn:*
E-post:*
Telefon:*
Företag/Förening:
Önskar offert angående:
Meddelande:
Spamkontroll: